Kinderclub voor basisschoolleerlingen

Op zondag is er voor de basisschoolkinderen Bijbelclub. Voor de kinderen die in de groepen 3 tot en met 8 zitten, is er tijdens de preek één keer in de twee weken club. Voor de kinderen die in groep 1 en 2 zitten is elke week opvang. De ene week mogen zij vrij spelen, de andere week is er kinderclub.

Tienerclub

Op de tienerclub komen vragen over geloof, over school en zaken aan de orde die spelen bij die leeftijd. De tienerclub wordt één keer in de twee weken gehouden. De avond begint met samen eten, daarna wordt een interessant onderwerp besproken. Ook hebben we regelmatig een gezellige avond met bijvoorbeeld een film, spellen of een American party (alle tieners nemen zelf iets lekkers mee). We beginnen het seizoen met een uitje om elkaar te leren kennen en we sluiten het seizoen af met een barbecue.

Club 17+

Voor jonge mensen tussen de 17 en 25 jaar is tweewekelijks een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en over een onderwerp uit de Bijbel of leven te spreken. 

Huiskring

Wij hebben huiskringen die om de week bij elkaar komen om te bidden en een stuk uit de Bijbel te bespreken. De kring is een ook goede gelegenheid om doordeweeks contact met elkaar te hebben. De kring rouleert aan huis bij gemeenteleden.