God wil elk mens eeuwig leven geven en samen met Hem en anderen in een wereld zonder ziekte, oorlog en dood leeft. Maar dat kan niet zomaar. God is heilig en Hij duldt geen enkel onrecht. God vindt het echter zo belangrijk om ons leven te geven, dat Hij Zijn Zoon Jezus Christus de gevolgen van zonde en onrecht heeft laten dragen: Jezus heeft als een onschuldig en volmaakt mens de doodstraf in plaats van ons gekregen: hij is gestorven aan een kruis. Het bijzondere is dat Jezus na drie dagen weer levend is geworden! Heel veel mensen hebben Hem indertijd in levende lijve gezien en ontmoet. Dat bewijst dat de macht van de dood is overwonnen, wat natuurlijk goed nieuws voor iedereen.

Als je gelooft dat Jezus ook voor jou is gestorven, dan vergeeft God ook het verkeerde dat jij hebt gedaan en geeft Hij ook jou eeuwig leven. Je zult leven, ook al sterf je op aarde. Zonder Jezus is een mens reddeloos verloren na dit leven.

Wij kunnen ons voorstellen dat als je dit nog nooit eerder hebt gehoord je hierover moet nadenken. Wat je kunt doen is in de Bijbel hierover lezen. Je mag ook contact met ons opnemen en/of gewoon op zondag een keer langskomen.