Wij zijn een evangelische christengemeente van circa 100 personen waarvan een groot deel kinderen. Belangrijke kenmerken van onze gemeente zijn:

Image

Jezus Christus: Jezus Christus staat centraal in ons leven en in onze samenkomsten.

Leven als een gezin: We zorgen voor elkaar en voor mensen die God bij ons brengt. Niet alleen geestelijk, maar ook praktisch. Dit doen we omdat wij zoals broers en zussen in het gezien bij elkaar horen en Jezus ons dit opdraagt. 

Samen bidden: Voor de mensen om ons heen, voor vervolgde christenen wereldwijd, voor het volk Israël, voor elkaar. Voor alles waarvoor gebed nodig is!

De gemeente wordt geleid door een team van oudsten. Onze samenkomsten zijn informeel. Door de week kun je meedoen aan huiskringen waar we samen bidden voor dingen die ons bezighouden en een gedeelte uit de Bijbel samen bespreken. 

We vinden een dienstbare houding naar God en mensen toe belangrijk en stimuleren elkaar God in ons leven prioriteit te geven. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we elkaar ook heel praktisch helpen als iemand dat nodig heeft.  

Wij willen graag andere mensen vertellen over God en de Heer Jezus Christus. Dat doen wij door onze persoonlijke getuigenis, door het geven van de cursussen of door mee te werken met andere christenen in evangelisatieactiviteiten zoals ‘Er is Hoop’ in Gouda.